سفارش تبلیغ
صبا ویژن

از سیستم‌ عامل ملی چه خبر؟

پروژه تحقیقاتی فارسی کردن لینوکس وارد سومین سال حیات خود شده است. پروژه‌ای که بعدها از آن به عنوان طرح ملی یاد شد و قرار بود که 3 ساله به بهره برداری برسد، ظاهرا امروز به بن بست برخورد کرده است.

خبر خاص دیگری نیست. طرح ملی فارسی کردن لینوکس توسط مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته شریف و با حمایت شورای عالی انفورماتیک و با توجه به آنچه در سایت ‌اینترنتی شورای عالی انفورماتیک موجود است، با هدف پرکردن خلا مربوط به زبان فارسی در سیستم‌عامل لینوکس آغاز به کار کرد.

امروز دوم شهریورماه سال 1378 است. اگر ذهن یاری کند آخرین اظهارات مسوولان ‌این طرح حکایت از آن داشت که کار طرح تمام شده و باید در دستگاه‌های دولتی به کار گرفته شود. کاری به خاطرات و اظهارات و چه گفتند هم اگر نداشته باشیم، امروز حتی اسمی از دستاوردهای ‌این طرح ملی نیز بر سر زبان‌ها نیست.

به راستی‌این طرح به کجا رسید؟ می‌دانیم مسوولان اجرای طرح سیستم‌عامل ملی دغدغه‌های زیادی را نیز در توجیه اجرای‌این طرح بیان می‌کنند و احتمال‌ اینکه به متن حاضر پاسخ‌های آماده شده خود را ارسال کنند، وجود دارد. اما پاسخ هرچه باشد، گزارشی از میزان به کارگیری‌ این سیستم در نهادهای دولتی که تا کنون منتشر نشده است.

امید آنکه مسوولان اجرای ‌این طرح با انتشار گزارشی اگر کم و کاستی در اجرای‌ این طرح وجود دارد را بیان کنند و اگر هم کم و کاستی در کار نیست به ‌این پرسش پاسخ دهند که میزان فراگیری سیستم مذکور در چه حد بوده است؟


یک صدم بودجه جنگی آمریکا برای تامین آب شرب دنیا کفایت می کند









در حالیکه سالانه بیش از 900 میلیارد دلار در اقصی نقاط جهان برای پیش برد اهداف جنگی آمریکا هزینه می شود جامعه جهانی برای تامین 9 میلیارد دلار بودجه مورد نیاز تهیه آب شرب سالم برای تک تک افراد جهان وامانده است.


 







به گزارش سرویس اقتصادی برنا به نقل از خبرنامه آمریکایی "کانتر کارنتز"، با آنکه از سال 1991 تا کنون همواره مردم جهان خواستار توقف جنگ در کشورهای دارای منابع نفت و گاز بوده اند بخش اعظم حملات نظامی آمریکا به کشورهایی صورت گرفته به نحوی از منابع غنی انرژی سرشار بوده اند.









گزارش ها حاکی است از آنجاکه 20 درصد واردات نفتی آمریکا از 3 کشور کلومبیا، ونزوئلا و اکوادور انجام می شود کابینه دولت بوش در سال 2002 میلادی 98 میلیارد دلار برای اسکان 60 تا 100 یگان نظامی ویژه در این کشورها برای محافظت از سیستم های خط لوله ای و مقابله با حملات احتمالی به این سیستم ها اختصاص داد.

در ماه مارس سال 2001 دولت آمریکا 4/4 میلیارد دلار بودجه صرف کمک نظامی به کشور آذربایجان کرد که هدف از این اقدام تامین امنیت خط لوله باکو- تفلیس- جیحان بوده است.
در سال 1999 نیروی آمریکایی در جنوب شرق کوزوو اقدام به احداث کمپ "بونواستیل" بزرگترین پایگاه نظامی از زمان جنگ با ویتنام کرد که هدف از این اقدام حفاظت از امنیت خط لوله "ترانس بالکان" ارزیابی شد.
جنگ 5 ساله این کشور در عراق خود نمونه بارز تمایل آمریکا به جنگ افروزی در کشورهایی است که به لحاظ منابع انرژی غنی هستند .

دولت آمریکا توانسته است تحت قوانینی که به سازمان های مالی جهانی همچون بانک جهانی و صندوق بین المللی پول دیکته می کند، منابع نفتی و گازی کشورهای جهان سومی را تحت تسلط شرکت های چند ملیتی اش همچون کنکو فیلیپس و شورون درآورد.
بررسی های های صورت گرفته ازسوی برخی تحلیلگران حوزه انرژی در آمریکا نشان می دهد که از زمان روی کار آمدن جرج بوش رئیس جمهور آمریکا در سال 2001 میلادی و جنگ افروزی های وی در کشورهای نفت خیز موجب افزایش درآمدهای پنج شرکت بزرگ نفتی در آمریکا شده است.

"تایسوم اسلوکام ", یکی از تحگیران موسسه "پابلیک سیتیزن" در گزارشی ازوضعیت فعالیت های سالهای اخیر شرکت های نفتی بزرگ درآمریکا آورده است میزان درآمدها و سود شرکت های بزرگ نفتی دراین کشور ازسال 2001 که مصادف است با روی کارآمدن بوش پسر به سمت ریاست جمهوری آمریکا بیش از 260 در صد افزایش داشته است.























افتخار کنیم یا تاسف بخوریم ؟

پروفسور دکتر محمد جمشیدی مدیر برنامه های داخلی ایستگاه فضایی ناسا،



دکتر فیروز نادری مدیر برنامه اجرایی سیاره مریخ در ایستگاه فضایی ناسا،

دکترحمید برنجی عضو پژوهشگران ایستگاه فضایی ناسا،


دکترقاسم اسرار عضو هیات مدیره ایستگاه فضایی ناسا،


دکترکاظم امیدوار عضو پژوهشگران ایستگاه فضایی ناسا،


دکترمحمد جمشیدی مدیر کنترل تکنیک ایستگاه فضایی ناسا،


مهندس رضا غفاریان مهندس لابراتوار نیرو محرکه جت ایستگاه فضایی ناسا،


پروفسور دکتر پرویز معین رییس موسسه مرکزی تحقیقاتی دانشگاه ناسا در آمریکا،


پروفسوردکتر صمد حیاتی عضو هیات مدیره ایستگاه فضایی ناسا،


دکترعبد الحمید کریمی در رابطه با ساخت موشک های فضایی در ناسا،


و خانم دکتر مقدم در آزمایشگاه پیشرانش جت در ناسا بر روی رادارها کار می کنند.


حدود 70 الی 80 ایرانی در ناسا فعالیت دارند طبق اخرین اماری که گرفته شده و در


روزنامه space چاپ شده, 43 درصد ناسا از پژوهشگران ایرانی می باشد.



به این مساله افتخار کنیم یا به خاطر از دست دادن این همه استعداد تاسف بخوریم ؟



 


دانلود در آن سوی حسین علیزاده

آلبوم « در آن سوی.. » اثر جدید حسین علیزاده متشر شد | دموی آلبوم


 

 


برچسب ها : حسین علیزاده


مجله موسیقی ایرانیان - ابراهیم مولائی : آلبوم « در آن سوی.. » اثر جدید حسین علیزاده با 15 قطعه که موسیقی متن فیلمی مستند در مورد واقعه‌ی حلبچه است منتشر شد. این آلبوم با اجرای « گروه هم آوایان و نوازندگان ارکستر سمفونیک» و با آوای «پروین نمازی» به آهنگسازی استاد حسین علیزاده منتشر شده است .


 


این آلبوم توسط شرکت فرهنگی - هنری آوای خورشید به بازار عرضه شده است .


دموی این آلبوم را از اینجا دانلود کنید


تکنوازی :  رضا عسگرزاده، صبا علیزاده و نیما علیزاده 


صدابرداری و میکس : رضا عسگرزاده


«در آن سوی...» حسین علیزاده




  




 


 


آلبوم جدید حسین علیزاده با نام «در آن سوی...» راهی بازار موسیقی شد. آلبوم این آهنگساز و نوازنده‌ی تار و سه‌تار از 15 قطعه تشکیل می‌شود و با اجرای « گروه هم آوایان و نوازندگان ارکستر سمفونیک» و با آوای «پروین نمازی» منتشر شده است.


در این آلبوم که استاد حسین علیزاده آهنگسازی آن را بر عهده دارد، رضا عسگرزاده، صبا علیزاده و نیما علیزاده تک‌نوازی کرده‌اند.


 


در این آلبوم قطعات «هاوار، هاوار»، «صبح»، «گمشده»، «زندگی»، «ویرانی»، «در آن سوی»، «دوباره زندگی»، «بازگشت»، «شب شوم»، «مرثیه»، «صبح»، «گمشده»، «هاوار، هاوار»، «قطعه‌ی ابدیت»(قطعه‌ی آزاد)» و «عروج» (موسیقی تئاتر مهمانسرای دو دنیا) به آهنگسازی حسین علیزاده قرار دارد.


حسین علیزاده در معرفی آلبوم «در آن سوی ...» که در تابستان 1388 نوشته؛ آورده است:«تاریخ گویای زندگی کدام دسته از انسان‌هاست؟ آیا تا به‌حال شرحی بر حال‌واحوال انسان‌های گمنام در آن بوده است؟ و شاید هم ظرف تاریخ گنجایش آن همه درد و رنج را نداشته است و هنر که گویای سرگذشت دوران‌های مختلف زندگی انسان‌هاست، اگر شرح حال همه آنها در آن نقش می‌بست، با چه زبانی سخن می‌گفت؟ تصاویر تکان‌دهنده نسل‌کشی در کردستان عراق و شنیدن حرف‌های باشکوه زنان کُرد که از درد، رنج، امید و انتظار می‌گفتند فراتر از مفاهیمی که در تاریخ شنیده و خوانده شده است می‌رود.


درد و رنجی که در هیچ یک از صفحات تاریخ به‌طور واقعی دیده نشده است، تابه‌حال انسانی را ندیده بودم که کوهی از غم باشد اما فقط به امید داشتن امید زندگی کند. هر روز چشم در راه، به انتظار کسانی باشد که باز نخواهند گشت. گویی عشق برایشان نه در وصل که در هجران است.»



 


پیشنهاد می کنیم این آلبوم را به صورت نسخه اصلی از طریق فروشگاه های معتبر عرصه محصولات فرهنگی و هنری در سراسر ایران تهیه کنید .